Φόρος τιμής στην Εθνική Αντίσταση και στην Κυβέρνηση του Βουνού από το Δήμο Αγράφων – Ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στην Παλαιά Βίνιανη

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Αγράφων, με τη συμπλήρωση 73 χρόνων από την ίδρυση της ΠΕΕΑ (Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης) διοργανώνει εκδηλώσεις τιμής και μνήμης το ερχόμενο Σάββατο 20 Μαΐου 2017  στις 10.30 το πρωί στο Ιστορικό Σχολείο – Μουσείο στην Παλαιά Βίνιανη.

Φέτος θα  τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Σκουρλέτης, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει με την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση των στεφάνων, θα ακολουθήσει χαιρετισμός από το Δήμαρχο Αγράφων κ. Μπαμπαλή και δίλεπτοι χαιρετισμοί επισήμων και θα ολοκληρωθεί με τον πανηγυρικό της ημέρας από τον Υπουργό κ. Σκουρλέτη και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Το Σάββατο το πρωί ο Δήμος Αγράφων, για ακόμη μια χρονιά,  θα αποδώσει φόρο τιμής στους αγωνιστές της Εθνικής αντίστασης και στην Κυβέρνηση του Βουνού.

 

 

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ