Φωτιά στο Σύχνικο!Ελέγχθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των Πυροσβεστικών δυνάμεων

Κοινοποίηση

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Σύχνικο Αγράφων πλησίον του νεκροταφείου.Στο σημείο έσπευσαν 4 πυροσβεστικά οχήματα της ΠΥ Καρπενησίου με 12 άνδρες , 1 πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Αγράφων και 1 Υδροφόρο όχημα της Αντιπεριφέρειας,με αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί γρήγορα υπο έλεγχο και να μην πάρει διαστάσεις. Επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν ο πύραρχος κ. Σταύρος Φακίτσας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός έγραψε σε ανάρτηση του στα social media  : <<Σε εξέλιξη φωτιά στο Σύχνικο πλησίον του νεκροταφείου η οποία τίθεται υπό έλεγχο.Για μια ακόμη φορά εφιστώ προσοχή λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στο σύνολο του Νομού>>.

Σημειώνεται πως οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν αναζωπύρωση.

 

 

 

 

 

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ