(ΦΩΤΟ) 26ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ και 21ος Διεθνής Διαγωνισμός Χορωδιών «Antonio Vivaldi».

Κοινοποίηση

Το Καρπενήσι υποδέχτηκε για μια ακόμη χρονιά το 26ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ και τον 21ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών «Antonio Vivaldi».

Χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου μας ταξίδεψαν με τις όμορφες μελωδίες τους στις ιδιαίτερες πατρίδες τους!

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Άρης Τασιός ανέφερε χαρακτηριστικά: Φιλοξενώντας χορωδούς απο όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό για μια ακομη χρονιά στηρίζουμε το χορωδιακό μας φεστιβάλ το οποίο χάρη στους διοργανωτές του έχει γίνει θεσμός. Καλη επιτυχία στην διοργάνωση !!!

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ.Νίκος Σουλιώτης  δήλωσε: Στηρίζουμε ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός-θεσμό που καθιστά τον τόπο μας και αυτό το καλοκαίρι κέντρο της χορωδιακής τέχνης.Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές!

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ