Φωτό & Βίντεο απο την θεατρική παράσταση Τρείς φόνοι…καμία κηδεία.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Το έργο των Ρον Κλαρκ και Σαμ Μπόμπρικ «Τρεις φόνοι… καμιά κηδεία» φιλοξένησε το αμφιθέατρο της βασικής βιβλιοθήκης καρπενησίου χθές Κυριακή 4 Αυγούστου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος.

Ο Κώστας Αποστολάκης, με την τόσο χαρακτηριστικά βραχνή φωνή του και ιδιαίτερα με τον τρόπο που ερμηνεύει τόσο τον θύτη όσο και το θύμα των περιστάσεων, σκόρπισε γέλιο και διασκέδασε αφάνταστα το κοινό με τις κινήσεις και τις ατάκες του.

Η Κατερίνα Μπιλάλη, γλυκύτατα ξεκαρδιστική, αξιολάτρευτα δολοπλόκα και εντυπωσιακά έξυπνη και πονηρή, αποδεικνύει το μεγάλο ταλέντο της και σε κωμικούς ρόλους. Το απαραίτητο συμπλήρωμα γυναικείας εσάνς στο θεατρικό αυτό, η οποία στόλισε με την παρουσία της την παράσταση.

Ο Σπύρος Πούλης, ένας από τους καλύτερους κωμικούς του σύγχρονου θεάτρου είναι αδύνατον να μην ξεσηκώσει για τα καλά το κοινό του! Μια ευθυτενής, νευρώδης δέσμη ενέργειας και γέλιου, με την τόσο χαρακτηριστική φωνή και στυλ που ξεχωρίζουν από μίλια μακριά, δεν άφησαν κανέναν θεατή αμέτοχο σε αυτό το one man show του γέλιου.

Φωτό-βίντεο :Πάνος Καραγιάννης

                       

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

(ΦΩΤΟ)Εισροή υδάτων σε υπόγειο εργοστασίου ξυλείας,Πυρκαγιά και πτώση δέντρου εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης

Λόγω της μεσημεριανής σφοδρής βροχόπτωσης η οποία κράτησε περίπου 1 ώρα, προκλήθηκαν 3 συμβάντα τα οποία άμεσα αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου.Πτώση δέντρου σε οδόστρωμα

Read More »

Απο 6/7 έως 10/7 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο 68ο χλμ της Εθνικής Οδού 38 Λαμίας – Καρπενησίου

Απο την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διέυθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι: λόγω εκτέλεσης εργασιών, για το χρονικό διάστημα από 06.07.2020 έως 10.07.2020 και ώρες 07:30 έως 

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ