(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Μποτσάρεια 2023 || Ανοικτή συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Αθηνών

Κοινοποίηση

Πλήθος μελών Ευρυτανικών Σωματείων φιλοξενήθηκαν  στο Δημαρχείο Αθηνών οπου παρουσίασαν το νέο μουσικό έργο «ΔΕΙΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΦΩΣ» που θα προβληθεί σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση το Σάββατο 5/8 στα πλαίσια των διήμερων εκδηλώσεων ΜΠΟΤΣΑΡΕΙΑ 2023″ .

Την ανοικτή συνέντευξη τύπου προλόγισε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Κώστας Μπακογιάννης και μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ευρυτανίας κ.Άρης Τασιός, ο Δημάρχος Καρπενησίου και πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς κ.Νίκος Σουλιώτης,η κα Χρύσα Σουλιώτη γενική Γραμματέας Συλλόγου “Μάρκος Μπότσαρης ” και ο συνθέτης κ.Δημήτρης Μαραμής.

Το έργο «ΔΕΙΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΦΩΣ» έχει ως έμπνευση την απαράμιλλη αυτοθυσία ενός μεγάλου άντρα, του πιο διεθνή ήρωα της παλιγγενεσίας του 1821, του Μάρκου Μπότσαρη και αποτελεί το κορυφαίο δρώμενο των Μποτσάρειων, για την επέτειο των 200 χρόνων από το θάνατο του στη μάχη του Κεφαλόβρυσου στο Καρπενήσι.

 

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ