(ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)Άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο Καρπενησίου για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση

Άσκηση προσομοίωσης με αντικείμενο την υποδοχή και εξέταση ύποπτων κρουσμάτων λοίμωξης από τον κορωνοϊό COVID-19 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Το πρώτο σενάριο της άσκησης προέβλεπε, γυναίκα με ύποπτα συμπτώματα η οποία τηλεφώνησε στον ΕΟΔΥ και αμέσως ενημερώθηκαν τόσο το ΕΚΑΒ, όσο και το Νοσοκομείο Καρπενησίου για την αντιμετώπιση του περιστατικού.Το πλήρωμά του ΕΚΑΒ, φορούσε τις ειδικές λευκές στολές και μετέφερε την γυναίκα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Το δεύτερο σενάριο προέβλεπε γυναίκα με ύποπτα συμπτώματα η οποία  προσήλθε περιπατητή  χωρίς να έχει επικοινωνήσει με τον ΕΟΔΥ .

Το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου έχει προετοιμασθεί κατάλληλα προληπτικά  για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων που θα χρειαστεί να νοσηλευτούν.

     

             

ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ