(ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ) Άσκηση Πυροσβεστικής-Μερική κατάρρευση κτιρίου του 4ο Δημοτικού σχολείου Καρπενησίου απο σεισμό το σενάριο.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Η Π.Υ. Καρπενησίου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί με απόλυτη επιτυχία την ετήσια προγραμματισμένη άσκηση «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» σε συνεργασία με την 7η ΕΜΑΚ Λαμίας ,το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Φουρνάς ,την ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ.

Το σενάριο της άσκησης ήταν ο Σεισμός ,όπου προέβλεπε τη μερική κατάρρευση του 4ου Δημοτικού σχολείου Καρπενησίου,με 2 άτομα εγκλωβισμένα και φωτιά στο λεβητοστάσιο.

                           

ΦΩΤΟ:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την συνεργασία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, για τον έλεγχο των παράνομων παροχών νερού, των πιθανών ρευματοκλοπών, την σύσταση ομάδων εθελοντών κατά τοπική κοινότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και τη συνεργασία ελέγχου τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων από τους πλανόδιους εμπόρους, λόγω της πανδημίας ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Αγράφων.

Ειδικότερα στην επιστολή του προς τους τοπικούς προέδρους, ο κ. Καρδαμπίκης αναφέρει: «Όπως σας είναι ήδη ο γνωστό , ο Δήμος Αγράφων διέπετε από πληθώρα

Read More »

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ» προϋπολογισμού 2.800.000,00€ με Φ.Π.Α.

Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΑΡΒΑΡΙΑΔΑ – ΑΓΡΑΦΑ – ΕΠΙΝΙΑΝΑ», προϋπολογισμού 2.800.000,00 € με ΦΠΑ. Το έργο, που το επόμενο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ