(ΦΩΤΟ) Δωρεά Διασωστικού αυτοκινήτου απο τους Ευρυτάνες της Αμερικής

Κοινοποίηση

Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας Δελτίο Τύπου:

——————

29.07.2022

——————

Στο Καρπενήσι σήμερα 29 Ιουλίου 2022 παραδόθηκε στο σωματείο μας ένα κατάλληλα εξοπλισμένο διασωστικό όχημα 4Χ4, για τις ανάγκες της ομάδας δράσης.

Το όχημα αγοράστηκε και εξοπλίστηκε με χρήματα από δωρεές και έκτακτες εισφορές των μελών της Ευρυτανικής ένωσης Αμερικής το «Βελούχι», της Νεολαίας Ευρυτάνων Αμερικής και του συλλόγου των Θυγατέρων της Ευρυτανίας. Επίσης με τις έκτακτες εισφορές τους συνέβαλαν και άλλοι Ευρυτάνες που ζουν στην Αμερική, οι οποίοι είναι και αυτοί μέλη και υποστηρικτές της δράσης του σωματείου μας, από την ίδρυσή του.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ουσιαστική και σημαντική δωρεά, η οποία θα διευκολύνει το εθελοντικό έργο που προσφέρουν τα μέλη μας.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και όλων των μελών μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για την απόκτηση του παραπάνω οχήματος και για την υποστήρηξη στο εθελοντικό έργο της ομάδας μας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΚΟ Νικόπουλος στο Καρπενήσι, η οποία στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της ομάδας μας, αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής το κόστος των καυσίμων για την κίνηση του οχήματος στα συμβάντα έρευνας και διάσωσης που θα χρειαστει να επέμβει.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ