(ΦΩΤΟ) Ευρυτανία:Δυναμικό παρών στη ΗALF MARATHON EXPO

Κοινοποίηση

Με μεγάλη επισκεψιμότητα και ηχηρές παρουσίες ολοκληρώθηκε η HALF MARATHON EXPO στην Αθήνα. Η Ευρυτανία δυναμικά παρούσα στα δρομικά δρώμενα καθώς με μεθοδικότητα και σχεδιασμό καθιερώνεται ως αθλητικός προορισμός, σε συνεργασία με τους Δήμους Καρπενησίου καιΑγράφων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός ανέφερε:Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας για την παρουσία μας στην στοχευμένη αυτή έκθεση, την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα για την στήριξή της, τους αθλητές και τους συλλόγους της περιοχής μας που συμμερίζονται το όραμά μας για την Ευρυτανία και που συν-διαμορφώνουν και συμμετέχουν στην προσπάθειά μας αυτή.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η κλιματική αλλαγή αναμένεται να επηρεάσει δυσμενώς τη συχνότητα και την ένταση ακραίων φαινομένων, συμπεριλαμβανομένων και των φαινομένων καύσωνα.

Read More »

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑΤΑΡΝΑΣ – ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30΄

H Ένωση Απανταχού Προυσιωτών, όλα τα χρόνια λειτουργίας της, ενδιαφέρεται ζωηρά για θέματα περιβαλλοντικής φύσεως της περιοχής μας, αλλά και του Νομού Ευρυτανίας γενικότερα, ενημερώνει

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ