(ΦΩΤΟ)Η ανακοίνωση και το ευχαριστώ του Συλλόγου φίλων Γέφυρας Μανώλη για την πολύ πετυχημένη εκδήλωση στην περιοχή

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ως σύλλογος φίλων γέφυρας Μανώλη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πετυχημένη εκδήλωση στην Ιστορική Γέφυρα πρωτίστως την Εθελοντική Πολιτιστική Ομάδα της Κοιλάδαςτου Αχελώου που συμβάλλαμε μαζί στην ιδέα του εγχειρήματος και είχαμε μέχρι το τέλος μία τέλεια συνεργασία όπως επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και την Π.Ε Ευρυτανίας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Αριστείδη Τασιό για την αριστησυνεργασία μας.

Νιώθουμε επίσης υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση,επισήμους,δημοσιογράφους, φορείς, τον απλό κόσμο που ήταν εκεί και μας στήριξε.
Ιδιαίτερη μνεία στα ΜΜΕ για την κάλυψη του γεγονότος αφού ΟΛΟΙ ήρθαν στη γέφυρα Μανώλη.
Λυπούμαστε όμως που μόνο η εφημερίδα Ευρυτανικά Νέα δεν αναφέρθηκε καν στους διοργανωτές της εκδήλωσης (που πηραν και τον λόγο)στην Ιστορικη Γεφυρα που ηταν ο Σύλλογος μας και η Εθελοντική Πολιτιστική Ομάδα της Κοιλάδας του Αχελώου που είχαμε την ιδέα και μετά μπήκε και η Αντιπεριφερεια της Π.Ε Ευρυτανίας και με την οποία συνεργαστήκαμε άψογα.
Αντιθέτως το Ράδιο Καρπενήσι το “Συμβαίνει Τώρα” έκανε εκτεταμένο ρεπορτάζ για την γέφυρα και την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε θερμά.

Μεγάλος ΑΠΩΝ της εκδήλωσης ο Δήμος Αγράφων και ο Δήμαρχος που ήταν και ο οικοδεσπότης της περιοχής. Μόνο δύο ήρθαν η Αντιδημαρχος Χρυσούλα Σουλιώτη και ο Πρόεδροςτου Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντινο Νιάφας. Οφειλουμε να τους ευχαριστησουμε.

Βέβαια μεμονωμένα τα περιστατικά που αναφέραμε καθώς ο κόσμος είναι αυτός που μας στήριξε στην καθαρά εθελοντική προσπάθεια που αγκαλιάστηκε σε από όλους.

 

           

                                                                                                                                                  ΦΩΤΟ:Πάνος Καραγιάννης

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ένοπλης ληστείας, σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών, στην οικία τους σε περιοχή της Ευρυτανίας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρπενησίου, στο πλαίσιο πολύμηνης και ενδελεχούς έρευνας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση ένοπλης ληστείας σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών, η οποία διαπράχθηκε πρώτες πρωινές

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ