(ΦΩΤΟ) Η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας στα αποκαλυπτηρια προτομής του Παύλου Μπακογιάννη στο Θέρμο 22-08-2022

Κοινοποίηση

Η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τον πρόεδρο Ιωάν. Οικονομίδη, τον αντιπρόεδρο Κλεομ. Λάππα και το Γραμματέα Αθαν. Μπαλτά συμμετείχε στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων της προτομής του Παύλου Μπακογιάννη, που διοργάνωσε ο Δήμος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2022, στο χώρο του Γυμνασίου Θέρμου, στο σχολείο που υπήρξε μαθητής ο Παύλος Μπακογιάννης.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον πατέρα του τον αείμνηστο Βουλευτή Ευρυτανίας Παύλο Μπακογιάννη.

Την προτομή του Παύλου Μπακογιάννη δώρισε ο Ελληνοαμερικανός Πέτρος Γρομητσάρης και φιλοτέχνησε ο γλύπτης Ευάγγελος Τύμπας.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης, Σπήλιος Λιβανός και Μάριος Σαλμάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ανακοίνωση Αστυνομίας❗️Η κυκλοφορία οχημάτων λόγω χιονόπτωσης – παγετού εχει διακοπεί στις Επαρχιακές Οδούς Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου (θέση «Αραποκέφαλα) και Τροβάτου – Βραγγιανών (Δήμου Αγράφων), θέση «Τρία Σύνορα».

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως: Νομός Ευρυτανίας Η

Read More »

ΤΩΡΑ❗️Η κατάσταση του οδικού δικτύου στο Νομό Ευρυτανίας. Σε ποια σημεία απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως: Νομός Ευρυτανίας: Η

Read More »

(ΦΩΤΟ) Κοπή βασιλόπιτας ΔΠΕ & ΔΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Στα γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, με την παρουσία όλων των διοικητικών υπαλλήλων

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ