(ΦΩΤΟ) Η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας στα αποκαλυπτηρια προτομής του Παύλου Μπακογιάννη στο Θέρμο 22-08-2022

Κοινοποίηση

Η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τον πρόεδρο Ιωάν. Οικονομίδη, τον αντιπρόεδρο Κλεομ. Λάππα και το Γραμματέα Αθαν. Μπαλτά συμμετείχε στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων της προτομής του Παύλου Μπακογιάννη, που διοργάνωσε ο Δήμος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2022, στο χώρο του Γυμνασίου Θέρμου, στο σχολείο που υπήρξε μαθητής ο Παύλος Μπακογιάννης.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον πατέρα του τον αείμνηστο Βουλευτή Ευρυτανίας Παύλο Μπακογιάννη.

Την προτομή του Παύλου Μπακογιάννη δώρισε ο Ελληνοαμερικανός Πέτρος Γρομητσάρης και φιλοτέχνησε ο γλύπτης Ευάγγελος Τύμπας.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης, Σπήλιος Λιβανός και Μάριος Σαλμάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ