(ΦΩΤΟ) Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Χθές Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη μερα του Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας , ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός , Βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας, Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης παρουσίασε τον απολογισμό τών δράσεων της ΠΕΔ και έθεσε τους στόχους για το επόμενο διάστημα.

Οι εργασίες του συνεδρίου συνεχίστηκαν σήμερα  Σάββατο 12 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη .

Ο κ. Πέτσας καθόρισε τους τρεις άξονες δράσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση και ανακοίνωσε έκτακτη χρηματοδότηση 50εκ. για τους δήμους και αύξηση των ΚΑΠ κατά 120εκ. για το 2023.

22 Δήμαρχοι και πάνω από 80 αυτοδιοικητικοί κατέληξαν σε προτάσεις που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο της ΚΕΔΕ την επόμενη εβδομάδα.
Όλοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εργασίες και την διαμονή τους στην πόλη μας.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

(ΦΩΤΟ) Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, με θέμα: «Πρόσβαση Παντού –

Read More »

«Στερεά Περιφέρεια» το όνομα του συνδυασμού του Κώστα Μαρκόπουλου – Η συνέντευξη Τύπου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

«Στερεά Περιφέρεια» είναι το όνομα του συνδυασμού του Κώστα Μαρκόπουλου για την διεκδίκηση της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις ερχόμενες Δημοτικές- Περιφερειακές εκλογές, την 8 Οκτωβρίου

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ