(ΦΩΤΟ) Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Χθές Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη μερα του Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας , ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός , Βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας, Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης παρουσίασε τον απολογισμό τών δράσεων της ΠΕΔ και έθεσε τους στόχους για το επόμενο διάστημα.

Οι εργασίες του συνεδρίου συνεχίστηκαν σήμερα  Σάββατο 12 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη .

Ο κ. Πέτσας καθόρισε τους τρεις άξονες δράσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση και ανακοίνωσε έκτακτη χρηματοδότηση 50εκ. για τους δήμους και αύξηση των ΚΑΠ κατά 120εκ. για το 2023.

22 Δήμαρχοι και πάνω από 80 αυτοδιοικητικοί κατέληξαν σε προτάσεις που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο της ΚΕΔΕ την επόμενη εβδομάδα.
Όλοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εργασίες και την διαμονή τους στην πόλη μας.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ