(ΦΩΤΟ) “Μποτσάρεια 2022” Άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων μνήμης με την πομπή 27 Πολιτιστικών Συλλόγων απ’ολη την Ελλάδα

Κοινοποίηση

Οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής “Μποτσάρεια 2022” ξεκίνησαν  την Παρασκευή 5 Αυγούστου με την πομπή 27 Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων και με τη συνοδεία των Φιλαρμονικών Καρπενησίου και Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στην οδό Ζηνοπούλου με κατεύθυνση προς την πλατεία Μάρκου Μπότσαρη. Στο μνημείο του ήρωα ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της Κεντρικής Εξουσίας ηγεσίας των Τοπικών Αρχών αλλά και των φιλοξενούμενων συλλόγων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εντάχθηκε και το Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Καρπενησίου και της Ι.Π.Μεσολογγίου.

Οι Δήμαρχοι των Αδερφών Πόλεων Νίκος Σουλιώτης και Κώστας Λύρος υπέγραψαν το πρωτόκολλο αδελφοποίησης και αντάλλαξαν δώρα φιλοφρόνησης και ενθύμια από τον κάθε τόπο.

Επιστέγασμα των ομιλιών τους ήταν τα κοινά χαρακτηριστικά που ενώνουν τους δύο Δήμους καθώς και η δέσμευση για προάσπιση της φιλίας, της συνεργασίας και του αγώνα για εκπλήρωση κοινών στόχων και οραμάτων.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ