(Φωτό)”ΠΥΞΙΔΑ 2″ εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας λαμβάνοντας υπόψιν την επισκεψιμότητα των μαθητών στα webinars της ΠΥΞΙΔΑΣ την άνοιξη του 2021, η οποία ξεπέρασε τις οχτώ χιλιάδες, επαναφέρει τη δράση «ΠΥΞΙΔΑ 2» σε ανοιχτή συνεργασία για ακόμη μια φορά με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας. Η νέα ΠΥΞΙΔΑ παρέχει τη δωρεάν παρακολούθηση των webinars αγωγής επαγγελματικής σταδιοδρομίας, όπως η αρχική ΠΥΞΙΔΑ, και επιπλέον, τη διενέργεια ημερίδων επαγγελματικού προσανατολισμού – μία ανά πρωτεύουσα Περιφερειακής Ενότητας της Στερεάς Ελλάδας, καθώς επίσης και τη δωρεάν διενέργεια πιστοποιημένου από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π test επαγγελματικού προσανατολισμού συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε όσα σεμινάρια τους ενδιαφέρουν. Με την συμμετοχή τους θα λαμβάνουν έναν κωδικό διεξαγωγής του ARISTON test. Για αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να εισέρχονται στο www.pste.gov.gr/pyxida-2022 όπου θα συμπληρώνουν την αντίστοιχη φόρμα για να λαμβάνουν τις λεπτομέρειες εισόδου στην πλατφόρμα σεμιναρίων. Ταυτόχρονα για όλους τους υπόλοιπους τα σεμινάρια θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Φωτό:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ