(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο σύλλογος Αγώνας Ζωής

Κοινοποίηση

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 29/1 η 4η γενική συνέλευση του Συλλόγου Αγώνας Ζωής με θέμα τις δράσεις του συλλόγου  που έλαβαν χώρα το 2019.Ο σύλλογος Αγώνας ζωής είναι μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας καρκίνου η οποία υποστηρίζει την καθολική πρόσβαση των ασθενών με καρκίνο στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Το 2019 πραγματοποιήθηκαν πολλές δράσεις ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.Η πρόεδρος κα Ανθή Κοντοκώστα κατα την ομιλία της στάθηκε περισσότερο στη συγκέντρωση των χρημάτων για την ανακαίνιση του σπιτιού στην Αθήνα.

Η προσφορά ανέρχεται στα 52.000 ευρώ και ο σύλλογος αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να μαζέψει τα μισά χρήματα. Η ίδια ευελπιστεί πως μέχρι το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.Το σπίτι αυτό θα είναι μεγάλη ανακούφιση για τους Ευρυτάνες ασθενείς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να μένουν σε ξενοδοχεία στην Αθήνα όταν μεταβαίνουν για τις θεραπείες τους.Το 2019 ο σύλλογος βοήθησε 9 οικογένειες ασθενών με το χρηματικό ποσό των 300,00 ευρώ στην κάθε μία.

Εν συνεχεία ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε ταβέρνα της περιοχής παρουσία του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Καρπενησίου κκ Γεωργίου ,του δημάρχου κ.Σουλιώτη και της πολιτευτού Ευρυτανίας κας Οικονόμου καθώς πολλών φίλων και μελών του συλλόγου.

Η κα Κοντοκώστα ευχήθηκε σε όλους να περάσουν μια όμορφη βραδιά και να είναι δίπλα στον σύλλογο.

*Τα γραφεία του συλλόγου είναι ανοικτά καθημερινά 09:00-13:00 τηλ επικοινωνίας 22373 00599

                     

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ