(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο σύλλογος Αγώνας Ζωής

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 29/1 η 4η γενική συνέλευση του Συλλόγου Αγώνας Ζωής με θέμα τις δράσεις του συλλόγου  που έλαβαν χώρα το 2019.Ο σύλλογος Αγώνας ζωής είναι μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας καρκίνου η οποία υποστηρίζει την καθολική πρόσβαση των ασθενών με καρκίνο στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Το 2019 πραγματοποιήθηκαν πολλές δράσεις ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.Η πρόεδρος κα Ανθή Κοντοκώστα κατα την ομιλία της στάθηκε περισσότερο στη συγκέντρωση των χρημάτων για την ανακαίνιση του σπιτιού στην Αθήνα.

Η προσφορά ανέρχεται στα 52.000 ευρώ και ο σύλλογος αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να μαζέψει τα μισά χρήματα. Η ίδια ευελπιστεί πως μέχρι το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.Το σπίτι αυτό θα είναι μεγάλη ανακούφιση για τους Ευρυτάνες ασθενείς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να μένουν σε ξενοδοχεία στην Αθήνα όταν μεταβαίνουν για τις θεραπείες τους.Το 2019 ο σύλλογος βοήθησε 9 οικογένειες ασθενών με το χρηματικό ποσό των 300,00 ευρώ στην κάθε μία.

Εν συνεχεία ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε ταβέρνα της περιοχής παρουσία του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Καρπενησίου κκ Γεωργίου ,του δημάρχου κ.Σουλιώτη και της πολιτευτού Ευρυτανίας κας Οικονόμου καθώς πολλών φίλων και μελών του συλλόγου.

Η κα Κοντοκώστα ευχήθηκε σε όλους να περάσουν μια όμορφη βραδιά και να είναι δίπλα στον σύλλογο.

*Τα γραφεία του συλλόγου είναι ανοικτά καθημερινά 09:00-13:00 τηλ επικοινωνίας 22373 00599

                     

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Στια 10:00πμ θα ανοίξουν αύριο 18/1/21 τα σχολεία της Ευρυτανίας λόγω παγετού

Τη Δευτέρα 18/1/2021 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ( Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) κατόπιν σχετικής απόφασης που εξέδωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ