(Φωτό-βίντεο) Ορκίστηκε σήμερα η νέα δημοτική αρχή στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου Καρπενησίου, ορκίστηκε ο δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης  που επανεξελέγη, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι των Συμβουλίων Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων.

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν, αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε για να δώσει το «παρών» στην τελετή ορκωμοσίας, να τιμήσει τους ανθρώπους του Δήμου Καρπενησίου και να βρίσκεται εκεί, στον αγιασμό για τη Δημοτική Αρχή.

Η τελετή ξεκίνησε με την ομιλία του Δημάρχου στην οποία τόνισε τα εξής:

“Στέκομαι εδώ μπροστά σας, μετά από 5 χρονιά, με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια όρεξη για δουλειά, γιατί  πιστέψτε με, σε αυτό που ξεκινήσαμε δεν υπάρχει τέλος και νέα αρχή, υπάρχει η συνέχεια.

Οι βασικές αρχές μας για την επόμενη τετραετία παραμένουν οι ίδιες:

Συνεργασία – Σκληρή δουλειά – Όραμα

  • Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Στενή συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου μας. Μιλάω για τους ανθρώπους που βάζουν πλάτη και που σε αυτές τις δύσκολες εποχές δουλεύουν σκληρά, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Συνεργασία με τους εκπροσώπους της κοινωνίας. Με τους τοπικούς εκπροσώπους, με τους συλλόγους με τους φορείς του τόπου μας. Είμαστε μία μικρή κοινωνία, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Ας γίνουμε όλοι ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες.

Συνεργασία με την αντιπολίτευση.  Η κριτική είναι ζητούμενο. Θέλουμε ωστόσο να είναι εποικοδομητική, ουσιαστική και τεκμηριωμένη.

Πρόθεση μου και πρόταση είναι να καθιερώσουμε την  ώρα της αντιπολίτευσης κάθε εβδομάδα.

 

  • Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Δουλειά που θα αντισταθμίζει τους μειωμένους πόρους. Που θα χτίζει και δε θα γκρεμίζει. Που θα ενώνει και δε θα διχάζει. Που θα ιεραρχεί τις ανάγκες και θα διεκδικεί τις λύσεις. Δουλειά δημιουργική και ανιδιοτελής.

  • ΟΡΑΜΑ

Όραμα για τον Δήμο Καρπενησίου του αύριο. Με σαφείς και ρεαλιστικούς στόχους. Γιατί έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και την υποχρέωση να μην ονειροβατούμε. Να στοχεύουμε με περισσότερο ρεαλισμό και λιγότερο ρομαντισμό, να δουλεύουμε σκληρότερα και αποτελεσματικότερα“.

Στη συνέχεια ακολούθησε η δοξολογία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο και ολοκληρώθηκε με την ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής.

Καλή συνεργασία και γόνιμη θητεία!

Φωτό-βίντεο : Πάνος Καραγιάννης

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ