Φυσικό έλατο 17 μέτρων από το Καρπενήσι στολίζει την καρδιά της Αθήνας

Κοινοποίηση

Την εκκίνηση για την εορταστική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πρωτεύουσας έδωσε στις επτά το απόγευμα από την πλατεία Συντάγματος ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης .Το εντυπωσιακό φυσικό δέντρο προέρχεται απο το Καρπενήσι και είναι ύψους 17μ.

Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν η  εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσίασε την εκδήλωση.

Highlight της βραδιάς το εκθαμβωτικό 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων. Λαμπερά χρώματα, έντονα σκηνικά και εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές μεταλλαγές έντυσαν με μοναδικό τρόπο το ιστορικό κτίριο και  γέμισαν συναισθήματα και εικόνες.

   

         

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ