Γιορτή Κάστανου 2021 στην Αγία Τριάδα

Κοινοποίηση

Δελτίο Τύπου

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας η Γιορτή Κάστανου επέστρεψε και πάλι στον τόπο της. Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αρκετού κόσμου η Γιορτή Κάστανου στην Αγία Τριάδα, μια γιορτή θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Παρά την πρωινή βροχή, ο καιρός συμμάχησε μαζί μας και μας επέτρεψε να διασκεδάσουμε. Οι ντόπιοι αλλά και οι επισκέπτες του τόπου μας είχαν την ευκαιρία να γευτούν ψημένα κάστανα, αλλά και αλμυρές συνταγές με τοπικά προϊόντα παραγωγής «παντρεμένα» με κάστανο από τον σεφ Φώτη Παρασκευαϊδη που ήρθε από τα Γρεβενά ειδικά για τη Γιορτή.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη,, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός, οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Χαλκιάς, Γιάννης Σβερώνης και Σοφία Ζαλοκώστα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίας Τριάδας Βαγγέλης Ντάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ταξιάρχης Κουτρομάνος μέλη του Συλλόγου Αγιατριαδιτών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και την επιχείρηση «Γιαγιά Ερασμία» για τη χορηγία τοπικών ζυμαρικών.

Επιμέλεια :Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ