Γιορτή Κάστανου στην Αγία Τριάδα

Κοινοποίηση

Για ακόμη μια χρονιά με αρκετό κόσμο και σύμμαχο τον καιρό , πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Γιορτή Κάστανου στην Αγία Τριάδα. Το κάστανο είχε την τιμητική του και όλοι εκμεταλλεύτηκαν την  ευκαιρία να το δοκιμάσουν. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης, ο οποίος τόνισε τη σημασία των τοπικών προιόντων  , τη συνεχή προσπάθεια του δήμου για την προβολή τους και προέτρεψε τους παραγωγούς να συνεργαστούν και να συνεταιριστούν για να μπορέσουν να δώσουν προστιθέμενη αξία στο προιόν τους.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Κοντογεώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τασιός , οι Αντιδήμαρχοι κ.Χαλκιάς , κ. Γκαρίλα και κ. Κουτρομάνος , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κεραμάρης,η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Καλαντζή  και αρκετοί Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ