Γιορτής Μητέρας

Κοινοποίηση

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στη Φουρνά από τον Σύλλογο Γυναικών Φουρνάς και την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας στα πλαίσια εορτασμού της Γιορτής της Μητέρας. Την Παρασκευή οι γυναίκες της Δ.Ε. Φουρνάς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού που απειλεί τη ζωή χιλιάδων γυναικών και ανδρών, από την κ. Λυδία Ιωαννίδου- Μουζάκα, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και την ομάδα της. Την επόμενη ημέρα από το πρωί εξετάστηκαν πάνω από 60 γυναίκες  από την εξαιρετική ομάδα ενώ το βράδυ ακολούθησε μουσική εκδήλωση με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

 

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γυναικών Φουρνάς για την πολύ επιτυχημένη διήμερη εκδήλωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Λυδία Ιωαννίδου- Μουζάκα και την ομάδα της για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες που πρόσφερε στις γυναίκες της Δ.Ε. Φουρνάς.   

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ