ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ:Γνώση Η/Υ στα άτομα 3ης Ηλικίας

Κοινοποίηση

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων της δράσης “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση” που αφορά την εκμάθηση διαχείρισης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε άτομα 3ης ηλικίας. Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης από την Αντιδήμαρχο κα Γεωργία Γκαρίλα.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης της δράσης, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με έναν ακόμη κύκλο μαθημάτων που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 – 20:00 στον χώρο της Μαθητικής Εστίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2237350043.

Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαρίστησε θερμά τον εθελοντή εκπαιδευτή κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο που πραγματοποίησε τα μαθήματα του δεύτερου κύκλου.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ