«Γωνιά Τέχνης» στο Μουσείο Βίνιανης από τον Δήμο Αγράφων

Κοινοποίηση

 

Καλλιτεχνική έκθεση με τίτλο «Γωνιά Τέχνης» θα φιλοξενηθεί  στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Βίνιανης στην Παλαιά Βίνιανη, το διήμερο 12 & 13 Αυγούστου 2017, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγράφων. 

 

Την έκθεση θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικές δημιουργίες και φωτογραφίες από τους επαγγελματίες ζωγράφους – εικονογράφους: Φωτεινή Δεδούση και Σίσυ Κυλερτζή, τον ξυλογλύπτη  κ.  Νικόλαο Ανδρεάκη, την Ελένη Κελέση (παρουσίαση δύο θεματικών ενοτήτων φωτογραφιών). Επίσης, θα συμμετέχουν και οι ερασιτέχνες δημιουργοί ξυλόγλυπτων,    κοσμημάτων και χρηστικών αντικειμένων, Γιώργος Καψάλης, Κωνσταντίνα Καψάλη, Ζωή Κελέση και Μαρία Αντωνοπούλου.

                                                           

Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης:

  • Σάββατο 12/8 – ώρες: 11:30 – 13:30 και 18:00 – 20:00
  • Κυριακή 13/8 – ώρες: 11:30 – 13:30

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επισκεφθείτε την έκθεση εκτός ωραρίου λειτουργίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Βούλα Σούκη στο τηλ: 2237770879 και 6972831623.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ