Η Απάντηση του Δήμου Καρπενησίου στα δημοσιεύματα για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση των πολιτών

Κοινοποίηση

Δελτίο Τύπου:

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες σχετικά με την πλατφόρμα εφαρμογών της ΔΑΕΜ ΑΕ του Δήμου Αθηναίων διευκρινίζουμε ότι:

Ο Δήμος Καρπενησίου από τον Οκτώβριο του 2020 ήδη έχει θέσει σε εφαρμογή την πλατφόρμα MYKEPLIVE έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι και σήμερα πάνω από 80 πολίτες. Η Πλατφόρμα mykeplive είναι μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης για τη διεκπεραίωση αιτημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης – βιντεοκλήσης με ραντεβού από υπαλλήλους των ΚΕΠ. Η υπηρεσία απευθύνεται σε πολίτες αλλά και σε επιχειρήσεις.

Στόχος του mykeplive είναι η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση και η παροχή διοικητικής πληροφόρησης στους πολίτες, χωρίς τη φυσική μετάβαση των πολιτών στα ΚΕΠ. Με την ψηφιακή πλατφόρμα αναβαθμίζεται και βελτιώνεται η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών από το κράτος με στόχο τη διαφάνεια και τη διευκόλυνσή τους.
Οι υπηρεσίες που παρέχει η πλατφόρμα του mykeplive περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα εξής:
 Διοικητική πληροφόρηση και διεκπεραίωση αιτήσεων.
 Υπηρεσίες για επιχειρήσεις.
 Εξυπηρέτηση πολιτών με αναπηρία.
 Εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Από το site του Δήμου, ο πολίτης μπορεί να επισκεφτεί τη σελίδα: https://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis/ex-apostaseos-exypiretisi/mykeplive πατώντας στο εικονίδιο για το mykeplive και στη συνέχεια εισάγοντας τα στοιχεία taxis του, να μπορεί να κλείσει ραντεβού για να εξυπηρετηθεί εξ αποστάσεως από το ΚΕΠ.

Ο Δήμος Καρπενησίου στο πλαίσιο συνεργασίας του με τον Δήμο Αθηναίων πρόκειται επιπρόσθετα να αξιοποιήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της πλατφόρμας της ΔΑΕΜ ΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση προτεραιότητά μας είναι η εξυπηρέτηση του δημότη και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ