Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

Κοινοποίηση

Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη την Πόπη Γιαννιώτη, που έχασε την Τετάρτη 23 Νοέμβρη την άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Αποχαιρετάμε τη μαχόμενη δικηγόρο, την εργαζόμενη γυναίκα, την στοργική μάνα, την ανιδιοτελή φίλη, την αγωνίστρια.

Η Πόπη Γιαννιώτη γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στη Χρύσω Ευρυτανίας. Παρά την ανέχεια και τα σχεδόν ανύπαρκτα μέσα, κατάφερε να περάσει στην Νομική του ΑΠΘ, απ’ όπου και αποφοίτησε λίγα χρόνια αργότερα.

Επέστρεψε στο Καρπενήσι, όπου άσκησε την δικηγορία συνδυάζοντας τον επαγγελματισμό, την ανθρωπιά και την αγωνιστική δράση. Έδωσε μάχες, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ και του κινήματος, για την κατοχύρωση της θέσης της γυναίκας, ανοίγοντας νέους δρόμους ευρύτερα στην Ευρυτανία. Ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα με αστείρευτη ενέργεια, ένα ανήσυχο πνεύμα με έφεση στο διάβασμα και την αναζήτηση.  Ήταν η πρώτη γυναίκα υποψήφια δήμαρχος Καρπενησίου.

Την περίοδο των ανατροπών 1990-1991 στάθηκε απέναντι στην προσπάθεια άλωσης του ΚΚΕ, υπερασπιζόμενη αδιάλλακτα τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων, στο πλευρό της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ, ενώ στις τελευταίες τοπικές εκλογές ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η Κομματική Οργάνωση εύχεται καλό κουράγιο και δύναμη στον  σύζυγό της, σύντροφο Βασίλη Παπαροϊδάμη και στον γιο τους Κώστα.

Η κηδεία της θα γίνει στον Ι.Ν Αγίων Ευρυτάνων την Παρασκευή 25 Νοέμβρη στις 11 το πρωί.

Καρπενήσι, 24-11-22

Το Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

(ΦΩΤΟ) Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, με θέμα: «Πρόσβαση Παντού –

Read More »

«Στερεά Περιφέρεια» το όνομα του συνδυασμού του Κώστα Μαρκόπουλου – Η συνέντευξη Τύπου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

«Στερεά Περιφέρεια» είναι το όνομα του συνδυασμού του Κώστα Μαρκόπουλου για την διεκδίκηση της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις ερχόμενες Δημοτικές- Περιφερειακές εκλογές, την 8 Οκτωβρίου

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ