Η Μαλού συναντήθηκε καλλιτεχνικά με τον γνωστό ηθοποιό & τραγουδοποιό Idan Amedi για το τραγούδι “Ένα Μέρος Για Εμάς Τους Δυο”

Κοινοποίηση

Δυο λαοί συνδέονται καλλιτεχνικά μέσα από την ερωτική μπαλάντα (ντουέτο) της Μαλού με τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδοποιό Idan Amedi!

Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός Idan Amedi, που στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από δημοφιλή σειρά του Netflix «Fauda», συναντήθηκε με την αγαπημένη μας Μαλού σ’ ένα τραγούδι που ενώνει τους δύο λαούς. Τη μουσική και τους αραβικούς στίχους στο τραγουδι «Ένα Μέρος Για Εμάς Τους Δυο» τους εγραψε ο Idan Amedi, ενώ τους ελληνικούς στίχους έγραψε η Μαλού με τον Βασίλη Κουμεντάκο.

Μια ερωτική μπαλάντα που αναφέρεται σε δύο ανθρώπους που τους χωρίζει μία ολόκληρη θάλασσα, αλλά η λαχτάρα τους να συναντηθούν κρατάει την αγάπη τους ζωντανή μέχρι να ειναι και πάλι μαζί. Το video clip σε σκηνοθεσία Matan Zamir είναι ένα ταξίδι πλάνων ανάμεσα στις δυο όμορφες μεσογειακές χώρες, το Ισραήλ και την Ελλάδα.

Το τραγούδι του Idan Amedi & Μαλού «Eνα Μέρος Για Εμάς Τους Δυο» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ