ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ

Κοινοποίηση

Ημερίδα στα πλαίσια του προγράμματος AGROF MM, ERASMUS + με θέμα: “Αγροδασοπονία και διαχείριση φυσικού περιβάλλοντος σε ορεινές περιοχές” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στην Καστανιά Ευρυτανίας, μια συνδιοργάνωση του  Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς Ευρυτανίας,

Η Ημερίδα ήταν αφιερωμένη στην Αγροδασοπονία και στις ευκαιρίες που ανοίγονται μέσα από αυτή την διαδικασία για να μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τασιός , ο Αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κ. Χορμόβα.  Συγχαρητήρια στον Σύλλογο και στην Τοπική Κοινότητα της Καστανιάς για την πρωτοβουλία και την διοργάνωση της ημερίδας καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ