Κέντρο Σύγχρονης Δημοκρατικής Ιστορίας

Κοινοποίηση

Ένα νέο μεγάλο έργο ξεκινάει για το Δήμο μας. Το Κέντρο Σύγχρονης Δημοκρατικής Ιστορίας που θα στεγαστεί στο σπίτι  του αείμνηστου και αδικοχαμένου Βουλευτή Ευρυτανίας Παύλου Μπακογιάννη , το οποίο η οικογένεια δώρισε στο Δήμο Καρπενησίου  και πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί . Το έργο μελετήθηκε από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και σήμερα με την εγκατάσταση της κατασκευάστριας εταιρείας μπαίνει στη τελική ευθεία για την υλοποίηση του.

 

 Κατά την εγκατάσταση του εργολάβου ο Δήμαρχος με την Τεχνική Υπηρεσία   του δήμου συζήτησαν με την ομάδα μηχανικών της αναδόχου της εταιρείας αντάλλαξαν προβληματισμούς  και έδωσαν τις απαραίτητες διευκρινήσεις για την ομαλή εκτέλεση του έργου. Τονίστηκε ιδιαίτερα η απαίτηση για υψηλή ποιότητα κατασκευής και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ