Κίνδυνος εκδήλωσης φωτιάς από ρίψη στάχτης στους κάδους απορριμμάτων

Κοινοποίηση

Έκκληση απευθύνει o Δήμαρχος Καρπενησίου προς τους πολίτες, να μην ρίχνουν την στάχτη από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες στους κάδους απορριμμάτων.

Πρόκειται για μια πράξη που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους .Ακόμα μεγαλύτερος όμως είναι ο κίνδυνος εάν οι συνοδοί των απορριμματοφόρων δεν αντιληφθούν έγκαιρα τις εστίες που σιγοκαίνε μέσα στους κάδους και προχωρήσουν στην αποκομιδή.

Ακόμη, ο κ. Σουλιώτης αναφέρεται στο μεγάλο πρόβλημα της αιθαλομίχλης που «πνίγει» την πόλη του Καρπενησίου και είναι επικίνδυνο για την υγεία των δημοτών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το επίδομα θέρμανσης δεν επαρκεί για να εξαλειφθεί το συγκεκριμένο φαινόμενο και πως ο Δήμος θα ψάξει να βρει λύσεις για να μειωθεί η πολύ μεγάλη κατανάλωση καυσόξυλων.

Βίντεο:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ