Κωνσταντίνος Αργυρός – “Παρασκευή Πρωί” Η νέα του επιτυχία !

Κοινοποίηση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία “Παρασκευή Πρωί”,με ένα εντυπωσιακό music video από την Panik Platinum, το οποίο έγινε top trend στο YouTube σε λίγες μόνο ώρες.Την μουσική και τους στίχους στο νέο single “Παρασκευή Πρωί” υπογράφει ο ταλαντούχος Λευτέρης Κιντάτος, δημιουργός των πρόσφατων επιτυχιών του Κωνσταντίνου Αργυρού , “Αθήνα Μου” και “Θα ‘μαι εδώ”.

Ένα ζεϊμπέκικο με κλασσικό ήχο, σύγχρονη ενορχήστρωση και εξαιρετική ερμηνεία απ’ τον πιο επιτυχημένο καλλιτέχνη της γενιάς του.

Ακόμη μια μουσική πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού, που συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Τα γυρίσματα του music video με τα υπέροχα πλάνα από το κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με το πρωτότυπο μουσικό ντοκιμαντέρ “Κωνσταντίνος Αργυρός- In Motion” μέσω του οποίου ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μας ταξίδεψε μουσικά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ