ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 24-10-2016 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Κοινοποίηση

Την Παρασκεύη 21 Οκτωβρίου 2016, το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας, με απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα και ομόφωνη απόφασή του, με κήρυξε αθώο για την υπόθεση δανειοδότησης της Ευρυτανία Α.Ε.

Υπενθυμίζω ότι, ο ίδιος ζήτησα την άρση της ασυλίας μου, ως Βουλευτής, προκειμένου να εκκαθαριστεί οριστικά η υπόθεση από την Δικαιοσύνη.

Η απαλλαγή, πέρυσι, του συνόλου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ευρυτανίας, από το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας και η τωρινή αθώωσή μου, επιβεβαιώνουν ότι πράξαμε στο ακέραιο το καθήκον μας, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του τόπου μας.

Προσωπικά, αισθάνομαι δικαιωμένος και νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν στο δύσκολο αυτό δικαστικό αγώνα.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

 

                                 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ