Λάδι χωρίς μεσάζοντες

Κοινοποίηση

Μετά από πολλαπλά αιτήματα δημοτών ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ στο πλαίσιο της δράσης  «Προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες», την οποία έχει συμπεριλάβει στο δίκτυο των δράσεων της Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό τη στήριξη των δημοτών και την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, διατίθεται να προμηθεύσει για μια ακόμη φορά ελαιόλαδο τους δημότες που επιθυμούν, ως βασικό προϊόν της διατροφής μας που δεν παράγεται στον τόπο μας.

Πρόκειται για την ίδια ποιότητα εξαιρετικού παρθένου κρητικού ελαιολάδου «Ξυλούρης» φετινής σοδειάς (2016-17)και οξύτητας 0.3% Το προϊόν θα διανέμεται σε συσκευασίες 5 λίτρων και θα συνοδεύεται από χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά ISO.

Όποιος δημότης επιθυμεί να προμηθευτεί ελαιόλαδο θα πρέπει να συμπληρώσει το έντυπο παραγγελίας προκειμένου να ενταχθεί στη λίστα των αγοραστών. Τα έντυπα παραγγελίας θα συμπληρώνονται στο Δημαρχείο (παλαιό και νέο) κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, αλλά και τηλεφωνικά στο 22370-21227.

Η τιμή του ελαιολάδου είναι 22 ευρώ το πεντόλιτρο  λεπτομέρειες που αφορούν την ημέρα και ώρα διανομής  θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ποσότητα ελαιολάδου θα δοθεί ως χορηγία από τον προμηθευτή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, μετά το πέρας της διανομής.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ