ΛΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑ ΓΥΡΕΥΩ – ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κοινοποίηση

 
 Ο Νίκος Μακρόπoυλος εξομολογήθηκε μία επιθυμία που του είχε εκφράσει ο Βασίλης Καρράς λίγο πριν φύγει από τη ζωή, σε μία πολύ δυνατή στιγμή που είχαν οι δυο τους, κατά την τελευταία επικοινωνία τους. Ο λόγος για το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου με τίτλο “Λάθος καρδιά γυρεύω”, που κυκλοφορεί σε στίχους του αείμνηστου τραγουδιστή.
“Η σχέση με τον Βασίλη είναι γνωστή, έχουμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, έχουμε πάει Αυστραλία μαζί. Είχαμε μια σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης Καρράς ήξερε πολύ καλά τι έχει. Με πήρε δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει ‘Πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Να πεις ένα τραγούδι και να βάλεις την ψυχή σου’. Άρχισε να κλαίει και άρχισα να κλαίω κι εγώ. Έκλαιγα συγκλονισμένος. Κλείσαμε το τηλέφωνο, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Την άλλη μέρα του έστειλα το τραγούδι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ‘Σε ευχαριστώ πολύ γιατί έβαλες την ψυχούλα σου’. Και πάλι αρχίσαμε να κλαίμε και κλείσαμε το τηλέφωνο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε γιατί μετά από λίγες εβδομάδες έφυγε”, είπε ο Νίκος Μαρκόπουλος.
Εν συνεχεία, ανέφερε: “Δεν ήταν μόνο επιθυμία του, μου είπε επί λέξη ‘Είναι ένα τραγούδι που δεν πρόλαβα το πω εγώ και θέλω να το πεις εσύ’. Δεν το έγραψε για μένα. Το έγραψε για εκείνον. Έμεινα συγκλονισμένος με το τηλέφωνο αυτό. Δεν το έχω αγγίξει καν. Περίμενα να κλείσουν 40 μέρες του Βασίλη και σεβάστηκα αυτό. Εγώ αυτό που είπα και στο μαγαζί και ήταν τα 40 του, έκλεισα με ένα τραγούδι του γιατί έτσι θέλω να μας θυμάται, με χαμόγελο. Γιατί πάντα είχε ένα χαμόγελο στα χείλη ο Βασίλης”. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αντώνης Ρέμος – «Ρωτάνε»

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Ρωτάνε», το νέο single από το πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I», που κυκλοφορεί από

Read More »

“Εγώ είμαι η Λένα” – Η επιστροφή

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αποκτά νέα ενορχήστρωση και επανακυκλοφορεί! Το τραγούδι “Εγώ είμαι η Λένα”, που χαρακτήρισε

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ