🆕 Λευτέρης Πανταζής & Έλλη Κοκκίνου – «Το Πάθος»

Κοινοποίηση

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου τραγουδούν για «Το Πάθος», μέσα από ένα δυνατό ντουέτο που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Οι δύο επιτυχημένοι κι αγαπητοί καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει γράψει τη δική του σελίδα στην ελληνική μουσική, συνεργάζονται πρώτη φορά δισκογραφικά, λίγους μήνες μετά τις sold out εμφανίσεις τους στο «Barbarella Live Athens» και λίγο πριν συνεχίσουν την επί σκηνής συνεργασία τους στην Αθήνα, από τις αρχές Απριλίου, στο «Romeo».

«Το Πάθος», σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Πανταζή και του Στέλιου Χρόνη, είναι ένα ερωτικό ντουέτο, με τις μοναδικές φωνές του Λευτέρη Πανταζή και της Έλλης Κοκκίνου.

Μάλιστα, το τραγούδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά από τους δύο καλλιτέχνες σε κοινή τηλεοπτική εμφάνισή τους, στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega», αποσπώντας αμέσως κολακευτικά σχόλια από το κοινό.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ