Μαθήματα Κοπτικής & Ραπτικής από τον Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας

Κοινοποίηση

Για δεύτερη χρονιά στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας, στις εργατικές κατοικίες Καρπενησίου, θα ξεκινήσουν για τα μέλη του, αλλά και για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της μοδιστρικής μαθήματα κοπτικής και ραπτικής. Τα μαθήματα θα παραδίδονται από εκπαιδευτικό ενδυματολογίας και σχεδιασμού ρούχων με μεγάλη εμπειρία και θα διδαχθούν: κοπτική με τη μέθοδο κατασκευής πατρόν SITAM και ραπτική με τρόπο που διευκολύνει τη ραφή, ώστε η κατασκευή των ρούχων να γίνεται με σωστή σειρά και λιγότερο κόπο. Για όσους επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα πιστοποίησης των γνώσεων από την αντίστοιχη σχολή- τεχνική την οποία θα διδαχθούν. Τα μαθήματα ξεκινούν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα απογευματινή. Επίσης μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά ξεκίνησαν και φέτος οι εγγραφές για το Εργαστήρι Ζωγραφικής του Συλλόγου την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου. Και φέτος μικροί και μεγάλοι μπορούν να περάσουν δημιουργικά απογεύματα στα γραφεία του Συλλόγου, να διασκεδάσουν και να ζωγραφίσουν, υπό την καθοδήγηση της Φωτεινής Δεδούση. Για συμμετοχές στα μαθήματα Κοπτικής & Ραπτικής επικοινωνήστε στο τηλ.  6972847046 κ.Τσιάμη Ήβα και για το Εργαστήρι Ζωγραφικής στο τηλ. κ. Δεδούση Φωτεινή 6979645272. Τέλος, όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για μαθήματα ντεκουπάζ – χειροποίητες κατασκευές, μεταποίηση και διακόσμηση αντικειμένων τηλ. κ. Ιουλία 6977845771.
Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5-8 μ.μ. Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα απόγευμα δημιουργικό και ψυχαγωγικό!

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ