Με επιτυχία η παρουσίαση βιβλίων του Θεοφάνη Λ.Παναγιωτόπουλου στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Στην κατάμεστη αίθουσα του καφέ ΚΑΛΛΙΟΝ χθές Τετάρτη 3 Απριλίου , έγινε η παρουσίαση του βιβλίων του συγγραφέα – ποιητή Θεοφάνη Λ. Παναγιωτόπουλου .Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου και το Ράδιο Καρπενήσι 97,5 fm. Για τα βιβλία και την προσωπικότητα του συγγραφέα μίλησαν οι : κα Σπυριδούλα Παπαδοπούλου-πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου η κα Έλενα Κανέλλου-Διευθύντρια του Ράδιο Καρπενήσι 97,5 και ο κ.Γιάννης Τασιόπουλος -φιλόλογος.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο συγγραφέας-ποιητής ανέφερε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου και το Ράδιο Καρπενήσι 97.5fm για την διοργάνωση της βιβλιοπαρουσίασης μου στο καφέ Κάλλιον την Τετάρτη (3 Απριλίου) το απόγευμα.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με πλαισίωσαν και πιο συγκεκριμένα την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κα Σπυριδούλα Παπαδοπούλου, την διευθύντρια του ράδιο Καρπενήσι 97.5fm κα Έλενα Κανέλλου και τον καθηγητή φιλολογίας τον κ. Γιάννη Τασσιόπουλο.
Επίσης ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Σ. Ελλάδας κ. Αριστείδη Τασιό, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και υποψήφιο Βουλευτή Νομού Ευρυτανίας με τη ΝΔ κ. Κλεομένη Λάππα και
τον περιφερειακό σύμβουλο Σ. Ελλάδας κ. Βασίλη Φακιτσα.
Ευχαριστώ ακόμη την καθηγήτρια φιλόλογο κα Νίκη Μπακογεώργου για την έκπληξη και την κριτική της, τον κ. Χρήστο Τσάμπρα για την παραχώρηση του χώρου και τον βιβλιοπώλη κ. Γιώργο Σώκο.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήσασταν παρόντες στην βραδιά και μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Συνελήφθησαν οι δυο Ρομά που έκλεψαν 1.500€ απο οικία ηλικιωμένης στην περιοχή των Αγράφων.Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ που αφαίρεσαν Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκε άμεσα

Read More »

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης.

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ