Με επιτυχία το Τουρνουά 5Χ5 του Δήμου Αγράφων

Κοινοποίηση

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο τουρνουά 5Χ5 του Δήμου Αγράφων, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Πολιτιστικού Αυγούστου 2017 του Δήμου.

Εφτά ομάδες συμμετείχαν στο τουρνουά με τον Αμπαλιακό της Παλαιοκατούνας να παίρνει το πολυπόθητο τρόπαιο από τη Νεολέρα της Γρανίτσας.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν οι:

Αμπαλιακός, Βούλπη, Kourayo Vallecano, Λημέρι, Νεολέρα, Ραπτόπουλο και Ροζ Φλαμίνγκο

Την Κυριακή 6 Αυγούστου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Kourayo Vallecano και Αμπαλιακού πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Αγράφων κ. Μπαμπαλή, των αντιδημαρχών κ. Τσιάμη και κ. Παπαθανάση, του Προέδρου του ΔΣ κ. Σταμούλη και δημοτικών συμβούλων τα εγκαίνια του νέου γηπέδου 5Χ5 της Βαλαώρας, ενώ την επομένη, πριν τον αγώνα Νεολέρα – Ραπτόπουλο, εγκαινιάστηκε και το νέο γήπεδο 5Χ5 της Γρανίστας.

Δύο νέα έργα που υλοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή του κ. Μπαμπαλή για τους νέους του τόπου μας

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ