Με λαμπρότητα ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Αγράφων

Κοινοποίηση

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν τιμητικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, σε όλο το Δήμο Αγράφων. Στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων η μαθητιώσα νεολαία παρέλασε τιμώντας τους ήρωες του ’21, ενώ σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες που λειτουργούν δημοτικά σχολεία  και νηπιαγωγεία πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Στη Δυτική Φραγκίστα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής για τον εορτασμό της ημέρας, ενώ το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Τελώνης και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Θύμιος Κολοκύθας, ενώ στην έδρα του Δήμου το Κερασοχώρι, κατάθεση στεφάνου έγινε από τον Αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Μάκκα, παρουσία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κας Βασιλικής Φεγγγούλη και του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Τρίκκα. Στα Άγραφα, τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε καταθέτοντας στεφάνι, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Κίτσιος, στη Γρανίτσα στεφάνι κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Παπαθανάσης, ενώ μαζί του ήταν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Στέφανος Τσιαμάκης και Γιώργος Παπαδημητρίου. Στο Ραπτόπουλο, η κατάθεση στεφάνου έγινε από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Τσιάμη, παρουσία των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Παναγιώτη Φλώτσιου και Γιώργου Ευαγγελοκώστα και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Λάμπρου Τσιτσάνη. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης Πρόεδροι ΤΚ και πλήθος δημοτών.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Αγράφων δήλωσε: «Διπλή Γιορτή σήμερα για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία και το μήνυμα που πρέπει να λάβουμε είναι αυτό της εθνικής υπερηφάνειας και της ορθόδοξης πίστης μας, διότι ο συνδυασμός αυτών των δύο μας ελευθέρωσαν. Είναι σημαντικό να τιμούμε όσους πάλεψαν για την ελευθερία μας, μία ελευθερία για την οποία ως φαίνεται πρέπει να μαχόμαστε από όλα τα μετερίζια μέχρι και σήμερα. Βλέποντας τη νέα γενιά να τιμά τους προγόνους μας, παίρνουμε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας, για να τους μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες και τις αρχές μιας ελεύθερης και αγέρωχης Ελλάδας. Χρόνια πολλά σε όλους» 

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ