Μειώσεις στα τέλη του Δήμου Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου αφουγκραζόμενος τη δυσχερή οικονομική κατάσταση μεγάλου μέρους των δημοτών του, προχωράει σε μείωση των τελών ύδρευσης και νεκροταφείου με σκοπό την ανακούφιση τους. Συγκεκριμένα, προχωράει σε μείωση κατά 10% των τελών ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Καρπενησίου, που αφορά τη μείωση του παγίου, μέτρο από το οποίο θα ωφεληθούν 5.000 καταναλωτές περίπου. Επίσης, διπλασιάζει το ποσοστό της έκπτωσης στους λογαριασμούς των πολυτέκνων, των ΑΜΕΑ και των αναπήρων. Για τα τέλη νεκροταφείου αποφάσισε μείωση κατά 10% για τα νεκροταφεία όλων των Τοπικών Κοινοτήτων. Παράλληλα, διορθώσαμε το τεχνικό πρόβλημα στο νέο νεκροταφείο Καρπενησίου με μείωση των τελών και αύξηση του χρόνου παραμονής της ταφής με μικρότερο κόστος. Πρόθεση του Δήμου Καρπενησίου είναι η περαιτέρω μείωση των τελών. Όμως για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει και οι δημότες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.  Τα υπόλοιπα τέλη παραμένουν στα ίδια επίπεδα με το 2016. Στόχος του δήμου παραμένει να παίρνει λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους.   

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ