ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ – ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

Κοινοποίηση

Ο θεσμός της μαθητείας αφορά απόφοιτους Λυκείου με Πτυχίο Ειδικότητας ΕΠΑΛ, οι οποίοι και έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης. Το πρόγραμμα Μεταλυκειακό Έτος- Τάξεις Μαθητείας υλοποιείται στην πόλη μας από το 1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου σε συνεργασία με δημόσιους φορείς και ιδιώτες.

Αρκετοί δημόσιοι φορείς στηρίζοντας το θεσμό, έχουν προσφέρει συνολικά 21 θέσεις απασχόλησης στην πόλη μας, ενώ το εργαστηριακό μάθημα θα πραγματοποιείται στο 1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου. Συγκεκριμένα η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, ο Δήμος Καρπενησίου, το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας έχουν διαθέσει θέσεις για τις ειδικότητες:
• Υπαλλήλων Διοίκησης &Οικονομικών Υπηρεσιών,
• Τεχνικός Οχημάτων,
• Βοηθός Νοσηλευτή,
• Τεχνικός Η/Υ & Δικτύων Η/Υ,
• Τεχνικός Δομικών Έργων &  Γεωπληροφορικής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις , στη διεύθυνση e-mathiteia.minedu.gov.gr,από την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 12.00 έως τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα 23:59.

Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι εκτυπώνουν την αίτηση και καταθέτουν το φάκελο με την εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση μαζί με συνοδευτικά έγγραφα-δικαιολογητικά στο 1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου, όπου και θα απευθύνονται για πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 1 ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου : 2237023130

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ