Μια τρελή τρελή αλφαβήτα

Κοινοποίηση

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 η μουσικοθεατρική παράσταση « Μια τρελή τρελή αλφαβήτα» βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της δικής μας συγγραφέα Ράνιας Μπουμπουρή. Η κ. Μπουμπουρή βρέθηκε κοντά μας και προλόγισε τη θεατρική παράσταση. Τα παιδιά διασκέδασαν με πολύ κέφι και χορό με την μπάντα του Ανθρώπου- ορχήστρα, τη δημοφιλή τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου και με τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς Γιάννη Χατζηγεωργίου και Νεφέλη Παπαδερού. Μέσα από μια τρελή μουσική περιπέτεια αναζητήσαμε όλοι μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των τρελών και απίθανων Αλφαβητούληδων  και με διαδραστικό τρόπο τα χαμένα γράμματα της αλφαβήτας. Μια παράσταση που πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστη. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ