Μηδενική η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Ευρυτανίας και για το προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κρατήσεις δωματίων.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο για αυξημένες πληρότητες κατά το προσεχές διάστημα, στα καταλύματα της περιοχής μας:

-Τις τελευταίες ημέρες, με λύπη πληροφορούμαστε για δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αυξημένες
πληρότητες στο νομό Ευρυτανίας και ιδιαίτερα στο Καρπενήσι, της τάξεως του 80%-85%.

Τα καταλύματα της περιοχής μας βιώνουν μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη πραγματικότητα και κάθε είδους τέτοιο δημοσίευμα, είτε προέρχεται από τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας, είτε από ηλεκτρονικό μέσο οποιαδήποτε μορφής, δυσχεραίνει περαιτέρω το μέλλον των επιχειρήσεών μας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τόσο τους κατοίκους της περιοχής μας όσο και τους αγαπητούς επισκέπτες και πελάτες μας, οι οποίοι θα ήθελαν να βρίσκονται στην όμορφη περιοχή μας τις ημέρες αυτές, ότι τα δημοσιεύματα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Η πληρότητα στα καταλύματα της Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας είναι μηδενική και για το προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κρατήσεις δωματίων.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την άρση των μετακινήσεων και κατά συνέπεια και το «άνοιγμα των ξενοδοχείων» και συστήνουμε στους πελάτες και επισκέπτες της περιοχής μας να επικοινωνούν με την Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας και τα νόμιμα καταλύματα αυτής για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις.

Μένουμε Υγιείς, Μένουμε Σπίτι.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2021.

Διά την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευρυτανίας

Η Πρόεδρος                                                           Η Γραμματέας
Σοφία Φλέγκα                                                Δήμητρα Δημητρακοπούλου

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ