Μηδενική η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Ευρυτανίας και για το προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κρατήσεις δωματίων.

Κοινοποίηση

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο για αυξημένες πληρότητες κατά το προσεχές διάστημα, στα καταλύματα της περιοχής μας:

-Τις τελευταίες ημέρες, με λύπη πληροφορούμαστε για δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αυξημένες
πληρότητες στο νομό Ευρυτανίας και ιδιαίτερα στο Καρπενήσι, της τάξεως του 80%-85%.

Τα καταλύματα της περιοχής μας βιώνουν μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη πραγματικότητα και κάθε είδους τέτοιο δημοσίευμα, είτε προέρχεται από τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας, είτε από ηλεκτρονικό μέσο οποιαδήποτε μορφής, δυσχεραίνει περαιτέρω το μέλλον των επιχειρήσεών μας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τόσο τους κατοίκους της περιοχής μας όσο και τους αγαπητούς επισκέπτες και πελάτες μας, οι οποίοι θα ήθελαν να βρίσκονται στην όμορφη περιοχή μας τις ημέρες αυτές, ότι τα δημοσιεύματα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Η πληρότητα στα καταλύματα της Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας είναι μηδενική και για το προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κρατήσεις δωματίων.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την άρση των μετακινήσεων και κατά συνέπεια και το «άνοιγμα των ξενοδοχείων» και συστήνουμε στους πελάτες και επισκέπτες της περιοχής μας να επικοινωνούν με την Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας και τα νόμιμα καταλύματα αυτής για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις.

Μένουμε Υγιείς, Μένουμε Σπίτι.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2021.

Διά την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευρυτανίας

Η Πρόεδρος                                                           Η Γραμματέας
Σοφία Φλέγκα                                                Δήμητρα Δημητρακοπούλου

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ