Μήνυμα ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022

Κοινοποίηση

Από αύριο ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις που αποτελούν σταθμό και κορύφωση των προσπαθειών των μαθητριών/μαθητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μια καινούργια γενιά ετοιμάζεται να γράψει μια νέα σελίδα για το μέλλον της.

Με ηρεμία, αισιοδοξία, νηφάλια σκέψη και χωρίς άγχος οι υποψήφιες/υποψήφιοι των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων καλούνται να συμμετάσχουν στη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Είναι η στιγμή της προσπάθειας, η στιγμή της δικαίωσης, μια σημαντική ευκαιρία κατά την οποία οι κόποι του παρελθόντος συμπλέουν με την εκπλήρωση των ονείρων των παιδιών, που σαφώς δεν αρχίζουν ούτε τελειώνουν σε αυτές τις εξετάσεις.

Η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες τις υποψήφιες και σε όλους τους υποψηφίους, δύναμη και υπομονή στους γονείς και τις οικογένειες των μαθητριών/μαθητών, που στάθηκαν δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών τους, μοιράστηκαν τις αγωνίες τους και συνέδραμαν και υποστήριξαν με κάθε μέσο την προσπάθεια τους και στις/στους εκπαιδευτικούς που καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς έδωσαν τον καλύτερό εαυτό τους στο λειτούργημά τους.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

 

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ