Μήνυμα Δημάρχου Αγράφων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Κοινοποίηση

Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα γεμάτη στόχους, όνειρα και προσδοκίες, στον δύσκολο, αλλά και συναρπαστικό δρόμο των μαθητών, προς την κατάκτηση της γνώσης.

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη, υπομονή και επιμονή σε όλους τους μαθητές, αλλά και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που αποτελούν τους στυλοβάτες και αρωγούς στο έργο της προόδου των παιδιών!

Θέλω να καλωσορίσω τους νέους μαθητές στο σχολείο και τους εύχομαι καλή αρχή και καλή πρόοδο και συνάμα εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων των μαθητών να μορφωθούν και να προοδεύσουν στη ζωή τους, μέσα από το μοναδικό δρόμο που τους εξασφαλίζει το σχολείο, σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική και γεμάτη απαιτήσεις σύγχρονη πραγματικότητα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

Η Παιδεία είναι η ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, εύχομαι ολόψυχα, η φετινή σχολική χρονιά να είναι φιλόδοξη, δημιουργική, παραγωγική και γεμάτη πρόοδο και επιτυχίες και σε ό,τι αφορά την ευθύνη του Δήμου μας, αλλά και των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών δεσμευόμαστε να πράξουμε τα μέγιστα, προκειμένου να συμβάλλουμε σε αυτό το σκοπό, όπως ακριβώς κάναμε και τις προηγούμενες σχολικές χρονιές.

Καλή Σχολική Χρονιά!»

 

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ