ΜΗΝΥΜΑ ΔΝΤΗ ΔΔΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΕΙ ΤΕΙ 2017

Κοινοποίηση

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για την εκπαίδευση. Οι κόποι και οι προσπάθειες των μαθητών και των μαθητριών αποδίδουν τους πρώτους καρπούς. Για αυτούς τους κόπους και τις προσπάθειες, αλλά και τη σημερινή επιτυχία θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που κατάφεραν το στόχο της εισαγωγής τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Εύχομαι καλές σπουδές και θα τους προέτρεπα να επιστρέψουν και να προσφέρουν εργαζόμενοι στον τόπο τους που τους χρειάζεται. Και για αυτά τα παιδιά και για όσα θα χρειαστεί να ξαναπροσπαθήσουν το δικό μου μήνυμα είναι ότι η προσπάθεια και  η σκληρή δουλειά πρέπει να είναι διαρκής. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς που στέκονται συμπαραστάτες στις προσπάθειες των παιδιών τους. 

Από τη θέση όμως του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ήθελα ξεχωριστά να συγχαρώ τους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές που υπηρετούν στα σχολεία μας κάτω από αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες και δίνουν και αυτοί τον αγώνα τον καλό βοηθώντας τους μαθητές και τις μαθήτριές τους. Οι επιτυχίες των μαθητών αποδεικνύουν ότι οι εκπαιδευτικοί υπηρετούν την εκπαίδευση με βαθύ συναίσθημα ευθύνης. Ειδικά τα αποτελέσματα των μικρών περιφερειακών σχολείων της Ευρυτανίας δεν μπορούν παρά να συγκινούν και να εμπνέουν όλους μας στην κοινή μας προσπάθεια για το καλό της εκπαίδευσης και των παιδιών μας.

 

                                                                                            Ο Διευθυντής Δ.Δ.Ε. Ευρυτανίας

 

                                                                                                    ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ