Μητροπολίτης Καρπενησίου || Εμείς φταίμε…για οτι συμβαίνει

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Σήμερα,Ε’ Κυριακή των Νηστειών,στον Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Τριάδος όπου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ.Γεωργιος, θέλοντας να τονίσει τα νοήματα της σημερινής ευαγγελικής περικοπής μίλησε για την εγωκεντρική συμπεριφορά των ανθρώπων,κι αυτών ακόμη των αποστόλων που ζητούσαν πρωτοκαθεδρία στον Κύριο…,μίλησε με αγιογραφικα παραδείγματα θέλοντας να εξάρει το σεβασμό και την αγάπη προς το συνάνθρωπο,αλλά παράλληλα τόνισε την αυθεντική αλήθεια της Εκκλησίας γύρω απ’το θέμα της Θείας Κοινωνίας,ένα θέμα που έγινε το επίκεντρο στα τηλεοπτικά πάνελ και για το οποίο έχουν δογματισει άνθρωποι εντελώς ακατάλληλοι γι αυτό το θέμα, αφήνοντας στους ακροατές του ράδιο Καρπενήσι αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που μένουν στο σπίτι και προσεύχονται από εκεί το στίγμα της ορθόδοξης διδασκαλίας για τη μη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών από την θεία Κοινωνία.Και τέλος προέτρεψε όλους να μπουν στο πνεύμα όλων όσων είπε ο Κύριος στο σημερινό Ευαγγέλιο αναλαμβάνοντας ο καθένας το μεριδιο της ευθύνης γύρω απο την δοκιμασία που βιώνει ο σύγχρονος κόσμος ευχόμενος στον καθένα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε και η κρίση της πανδημίας να ξεπεραστεί και οι Χριστιανοί να γιορτάσουν ουσιαστικά το φετινό πρωτόγνωρο Πάσχα.

Ακούστε ΕΔΩ:

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Συνελήφθησαν οι δυο Ρομά που έκλεψαν 1.500€ απο οικία ηλικιωμένης στην περιοχή των Αγράφων.Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ που αφαίρεσαν Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκε άμεσα

Read More »

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης.

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ