Νέα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας σε πολλές Κοινότητες του Δήμου Αγράφων κατόπιν χρηματοδότησης του ΚΤΕΛ από το Δήμο

Κοινοποίηση

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των δημοτών του Δήμου Αγράφων, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου σύμφωνα με την απόφαση ΔΣ 145/2016 και κατόπιν εισηγήσεως του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, περνά στη χρηματοδότηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Ευρυτανίας προκειμένου να επεκταθούν δρομολόγια προς εξυπηρέτηση των περισσότερων Τοπικών Κοινοτήτων του.

Ο Δήμος Αγράφων ήδη από την 24/06/2016 με σχετικό έγγραφό του (Αρ.Πρωτ.: 4374) αιτήθηκε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ευρυτανίας ΑΕ περί κοστολόγησης συγκεκριμένων δρομολογίων και εν συνεχεία το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ευρυτανίας ΑΕ απέστειλε πίνακα κόστους για τις επεκτάσεις δρομολογίων συνολικού ύψους 38.054,11 ευρώ (ενδεικτικού ετήσιου προϋπολογισμού) χωρίς να συμπεριλαμβάνεται  η καταβολή κομίστρου από τους δημότες.

Ο Δήμος Αγράφων με την κίνηση αυτή ικανοποιεί ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα πάρα πολλών δημοτών σε πολλές κοινότητες και πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και την άρση της απομόνωσης της περιοχής.

Επεκτάσεις δρομολογίων:

  1. Νέο Δρομολόγιο μία φορά την εβδομάδα και για όλο το έτος κάθε Τρίτη από 11 Οκτωβρίου 2016, από τις 05:00 το πρωί, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής: Ραπτόπουλο – Ν. Αργύρι – Δαφνούλα – Τοπόλιανα – Βαλαώρα – Βούλπη με τελικό προορισμό το Καρπενήσι. Αντιστρόφως θα πραγματοποιείται και το μεσημεριανό δρομολόγιο από Καρπενήσι.
  2. Νέο Δρομολόγιο μία φορά την εβδομάδα με αφετηρία τα  Κέδρα  (ώρα 04:50πμ) – Πρασιά – Ραπτόπουλο (ώρα 05:30πμ) – Καρπενήσι για όλο το έτος κάθε Δευτέρα από 10 Οκτωβρίου 2016. Αντιστρόφως θα πραγματοποιείται και το μεσημεριανό δρομολόγιο από Καρπενήσι.
  3. Νέο Δρομολόγιο μία φορά την εβδομάδα από Αμπάρες – Τσούκα έως Τριπόταμο για 3 μήνες από 10 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου (Αρχές Ιουνίου θα ανακοινωθεί η ημέρα του νέου δρομολογίου)
  4. Νέο Δρομολόγιο μία φορά την εβδομάδα από Βίνιανη έως Δάφνη – Μαυρομάτα για 3 μήνες από 10 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου (Αρχές Ιουνίου θα ανακοινωθεί η ημέρα του νέου δρομολογίου)

 

 

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ