Νέα κυκλοφορία «Αν Περάσεις Την Πόρτα» 2021 από τον Τριαντάφυλλο!

Κοινοποίηση

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έκανε τον Τριαντάφυλλο να ξεχωρίσει μέσα από την μοναδική φωνή του, την παιχνιδιάρικη προσωπικότητά του αλλά και το πονηρό του βλέμμα, επανακυκλοφορεί από την Heaven Music.

 Το «Αν Περάσεις Την Πόρτα» πρόκειται για ένα διαχρονικό, καθηλωτικό ζεϊμπέκικο, με κλασικό ήχο που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του, πριν από εικοσιτέσσερα χρόνια!

…Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε

αν περάσεις την πόρτα, αντίο

αν περάσεις την πόρτα, σκοτώσαμε

ό,τι φτιάξαμε εμείς οι δύο…

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής ενώ τους στίχους ο Ανδρέας Βασιλείου.

Η επανεκτέλεση της μεγάλης αυτής επιτυχίας συνοδεύεται και από ένα ολοκαίνουριο video clip, γυρισμένο σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό κλίμα με έντονες αλλά και πολύ συναισθηματικές στιγμές, υπό την σκηνοθετική ματιά του  Άλεξ Κωνσταντινίδη.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εντυπωσιακό παρών έδωσε ο Κ.Ο.Καρπενησίου στην 1η φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

Εντυπωσιακό παρών έδωσε ο Κ.Ο.Καρπενησίου στην 1η φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στα κολυμβητήρια του ΟΑΚΑ, το διήμερο 25-26 Ιουνίου. Η ομάδα του Βαγγέλη Λελούδη

Read More »

Αποκατάσταση οδικού δικτύου Δήμου Αγράφων, Έργο προϋπολογισμού 370.000 €

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ