(ΦΩΤΟ) Ο Χειμώνας έκανε επιτέλους την εμφάνιση του στο χιονοδρομικό μας κέντρο.

Κοινοποίηση

Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν οι πίστες Θησέας ,Τάκης Φλέγγας και ο Ταινιόδρομος.Δυστυχώς το χιόνι δεν επαρκεί να ανοίξουν όλες οι πίστες και οι αναβατήρες ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για μια φυσιολογική λειτουργία του χιονοδρομικού απο την ερχόμενη Πέμπτη 6/2, που σύμφωνα με την ΕΜΥ θα υπάρχει μια καλή χιόνωση και αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες για να κρατήσουν το χιόνι.

 

                   

Φωτό:Πανος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Επενδύουμε στην Υγεία. Ενισχύουμε τις υπηρεσίες για κάθε πολίτη!»

Έργα και παρεμβάσεις για την αναβάθμιση, τον εξοπλισμό, αλλά και την στελέχωση Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, στο πλαίσιο

Read More »

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Στέλνουμε ηχηρό και ομόθυμο αίτημα διατήρησης των Περιφερειακών Προγραμμάτων Συνοχής»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός προήδρευσε της 5 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2021-2027», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 01

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ