Ο Δήμαρχος Αγράφων στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ

Κοινοποίηση

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής.

Η συνεδρίαση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής 10Μαρτίου.

Κατά την τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Αγράφων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γρανίτσας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι επιτακτική ανάγκη η στελέχωση του Κλιμακίου, ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για πολιτική προστασία χωρίς την ενεργή παρουσία του Κλιμακίου.

Επίσης, τόνισε πως πρέπει να ληφθούν υπόψη, από την Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ κατά την υποβολή των προτάσεων που γίνονται, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε Δήμου, ούτως ώστε να λειτουργήσει σωστά η Πολιτική Προστασία, π.χ. πληθυσμός, γεωμορφολογία εδάφους, ορεινοί – πεδινοί – νησιωτικοί Δήμοι, κλπ.

 

Τη συνεδρίαση παρακολούθησε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Αποστόλης Μάκκας.14 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ