Ο Δήμαρχος Αγράφων στην ομιλία του κ. Λέκκα

Κοινοποίηση

Ο Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής παρακολούθησε την περασμένη Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, την ομιλία του Καθηγητή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρου του ΟΑΣΠ κ. Ευθυμίου Λέκκα με θέμα:

«Πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου σεισμού στην Κεντρική Ελλάδα; Το Γεωδυναμικό και Σεισμοτεκτονικό πλαίσιο ως παράγοντας διαμόρφωσης των Επιχειρησιακών Σχεδίων».

Η ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Καρπενησίου και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) Νομαρχιακής Επιτροπής Ευρυτανίας.

Την ομιλία παρακολούθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Αποστόλης Μάκκας και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βάσω Φεγγούλη.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ